Λίλλιαν Παπασπύρου

 

Κλασικό Μπαλέτο, Μοντέρνος Χορός, Χορευτική Γυμναστική

 

Η κυρία Παπασπύρου γεννήθηκε στη Λουσάκα Ζάμπια και μεγάλωσε στη Ν.Αφρική. Ξεκίνησε τον κλασικό χορό στα 5 της χρόνια και συνέχισε  σε επαγγελματικό επίπεδο  στη σχολή της Μάγιας Σοφού όταν γύρισε στην Ελλάδα.  Είναι απόφοιτος του Αμερικάνικου Κολεγίου με Β.Α στο χορό και την αγγλική φιλολογία, καθώς και κάτοχος των διπλωμάτων της Royal Academy (RAD) και Imperial Society of Dancing (ISTD).  Η κυρία Παπασπύρου έχει 20 χρόνια πείρα στη διδασκαλία σε μικρά παιδιά στον κλασικό και στο μοντέρνο χορό.  Έχει επίσης εργασθεί στους παιδικούς σταθμούς της Αγ.Παρασκευής και συνεχίζει.  Το Σεπτέμβριο του 2008 ίδρυσε τη Σχολή Χορού Lillian στην Αγ.Παρασκευή.

 

Συνεργάτες

Στέλιος Λαδόπουλος

Breakdance- Hip - Hop -Parkour basic steps

Με λένε Στέλιο Λαδόπουλο είμαι 19 χρονών και σπουδάζω στην Γυμναστική Ακαδημία . Κάνω χορό 8 χρόνια hip-hop, 3 χρόνια σύγχρονο και 6 χρόνια παραδοσιακούς  καθώς και ενόργανη 3 χρόνια με επιτυχίες όπως 2 χρυσά μετάλλια και 2 χάλκινα κύπελλα , Δουλεύω ως προπονητής σε παιδιά ηλικίας 3-16  στο άθλημα της ενόργανης και ρυθμικήςγυμναστικής . Τέλος έχω κάνει και ένα διαφημιστικό που μου ζητήθηκε ως χορευτής .

Έλενα Γκαλκανοπούλου

Σύγχρονο / Contemporary

Η Ελενα Γκαλκανουπουλου είναι τελειόφοιτη της Ανώτερης Επαγγελματικής σχολής χορού Φυλλιδας Μαντζιάρη και του Αριστοτελειου πανεπιστημίου τμήματος επιστημών προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης με πτυχιακή εργασία πάνω στη μουσικοκινητική αγωγή. Παράλληλα είναι κάτοχος του πτυχίου διδασκαλίας του αγγλικού συστήματος  Istd στο κλασσικο μπαλέτο και το μοντερνο.  Από την ηλικία των 6 χρονών ασχολείται με το κλασσικό μπαλέτο και είναι κάτοχος πτυχίων της Royal Academy of Dance (Rad). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κλασικού και σύγχρονου χορού στην Ελλάδα, στην Ευρώπη καθώς και στην Αμερική με καταξιωμένους χορευτές και χορογράφους. Έχει πάρει μέρος ως χορεύτρια σε παραστάσεις των Ανώτερων επαγγελματικών Σχολών χορου Καφαντάρη και Φυλλιδας Μαντζιαρη κ σε ομάδες χορού καθώς και σε event και project χορού. Τον τελευταίο χρόνο πήρε μερος στο τηλεοπτικό show “Your face sounds familiar”. Τα τελευταία 9 χρόνια έχει ασχοληθεί με το αγωνιστικό κομμάτι του χορού κατεβάζοντας μαθητές σε διαγωνισμούς χορού και έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις.

ΕΛΕΝΑ.jpg